Yeniboğaziçi beldesi bizim için herşeydir. Halka hizmet etmek, halkı sevmek ve beldesini sevmekten geçer. Daha güzel yarınlara beraber yürüyelim.

MUSTAFA ZURNACILAR, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı
baskan aday

Belediyemiz Adına İzmir’e Resmi Ziyarette Bulunuldu

Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar 2 günlüğüne resmi ziyaretlerde bulunmak üzere İzmir’e giderek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ı ziyaret etti.

Başkanımıza ziyaret esnasında Belediye Meclis Üyeleri; Sultan Karaşahin, Erşen Ummanel, Selver Düzenli ve Göral Yıldızçoban’ın yanı sıra İdari İşler Sorumsu Şemsi Oyuncu ve Kültür Sanat Birimi Sorumlusu Mehtap Sayıner de eşlik etti.

Görüşmeler sonucunda her üç belediye arasında karşılıklı kültür sanat etkinlikleri, organizasyonlar, Cittaslow konuları ve kardeş belediyecilik konusunda görüşler ortaya konuldu.

Yeniboğaziçi ve Çeşme Belediyesi arasında kardeş belediye olma konusunda ilk adımlar atıldı. Şubat ayında gerekli işlemlerin tamamlanmasıyla Yeniboğaziçi ve Çeşme Belediyesi’nin kardeş belediye olması kararlaştırıldı.

Başkanlara ve kafilelerine, Yalı Dans Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nihal Ekren ve Başkan Yardımcısı Elvan Öztürk de ziyaretler boyunca eşlik ederek ilgilendi.