Yeniboğaziçi beldesi bizim için herşeydir. Halka hizmet etmek, halkı sevmek ve beldesini sevmekten geçer. Daha güzel yarınlara beraber yürüyelim.

MUSTAFA ZURNACILAR, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı
baskan aday

4 yıl sonra yeniden Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Yeniboğaziçi Belediyesi’nde yıllardır imzalanmayan toplu iş sözlenmesi 4 yıl aradan sonra yeniden personelin hakları düzenlenerek imzalandı.

Belediyede bir yıldan fazla bir zaman çalışan seçim öncesi işe alınan ve seçimden sonra bir yıldan fazla çalışıp sendikalı olma hakkı kazanan personeller de belediye başkanının önerisi ve belediye mecliisnin kararı ile toplu iş sözleşmesi kapsamına alındı.

Belediye başkanımız Sn. Mustafa Zurnacılar imzalanan toplu iş sözleşmesi ile işçi ve memur haklarının yeniden düzenlendiğini, gerek işçi maaşlarında düzenleme gerekse 2010 yılında kadro alıp ve yanlış baremlerde geriliği olan tüm memurlarında doğru baremlere yerleşririldiğini belirtti. Belediyemizde deneme evresini başarıyla geçiren her personelin sendikalı olması gerektiğinin altını çizdi.

Belediye Başkanımız, yenilenen çocuk parkları, deniz gazinosu ve çöp toplama hizmetleri için eski dönemden kalan ve yeni dönemde alınan personellerden 16 sının sendikalı olduğunu geriye kalanlarlada yolların ayrıldığını belirtti.