Yeniboğaziçi beldesi bizim için herşeydir. Halka hizmet etmek, halkı sevmek ve beldesini sevmekten geçer. Daha güzel yarınlara beraber yürüyelim.

MUSTAFA ZURNACILAR, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı
baskan aday

Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne Resmi Ziyarette Bulunuldu

Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar, meclis üyelerimiz Erşen Ummanel ve Server Düzenli, Mormenekşe Muhtarı Saim Aytürk, Mağusa Muhtarlar Birliği Başkanı Muhammet Mustafa Yeşilleme ve YBB Kültür-Sanat Birimi Sorumlusu Mehtap M. Sayıner ve Hatay'da heyetimizle yakından ilgilenen Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, TC Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne resmi bir ziyarette bulunmuşlardır.

Bu ziyarette Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi (Hatsu) Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan Belediyemiz heyetini kabul ederek duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Sosyal,kültürel değerler, hizmet anlayışı ve belediyecilik kapsamında istişarelerin yapıldığı ziyaret gayet faydalı geçmiştir. Genel Müdür Çaparali, Gastronomi şehri ve EXPO 2021’e ev sahipliği yapacak Hatay’a gerçekleştirilen ziyaretten dolayı kıvanç duyduğunu ifade ederek, Hatay’da yapılan içme suyu, arıtma tesisleri, kanalizasyon ve yağmursuyu gibi altyapı yatırımları hakkında heyetimize açıklamalarda bulumuştur.

KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki kardeşlik münasebetinin gün ve gün derinleşmesine katkıda bulunmanın onurunu yaşadıklarını belirten Çaparali, Hatay iline ve ülkeye hizmet etme noktasında katkıda bulunacak yerel, ulusal ve uluslararası her istişarede yer alacaklarını belirtti.

Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar ise her kültürden, inançtan insanların bir arada yaşadığı huzur, barış ve kardeşlik şehri Hatay’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek sosyal, kültürel bağlamda yapılan istişarelerin yerel ve ulusal ilişkilerin daha güçlendireceğine inandıklarını belirtti.

Yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar, samimi bir şekilde sohbet ederek gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı Genel Müdür Çaparali’ye teşekkür etti.