Yeniboğaziçi beldesi bizim için herşeydir. Halka hizmet etmek, halkı sevmek ve beldesini sevmekten geçer. Daha güzel yarınlara beraber yürüyelim.

MUSTAFA ZURNACILAR, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı
baskan aday

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda Çocuklarımıza Bilgilendirme Yapıldı

Belediyemiz 20-28 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde çocuklar üzerinde farkındalık yaratmak amacıyla 26 ve 28 Kasım 2018 tarihlerinde Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliği ile beldemize bağlı ilkokullarımızda (Yeniboğaziçi İlkokulu, Mormenekşe İlkokulu, Alaniçi İlkokulu, Akova- Yıldırım İlkokulu) 4 ve 5 yaşlarda öğrenim gören çocuklarımıza ağız ve diş sağlığı hakkında Sağlık Bakanlığımıza bağlı görevli doktorumuz tarafından bilgilendirme yapıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar etkinlik gerçekleştirilirken öğrencileri ziyaret ederek ağız ve diş sağlığının önemine değinip bu tür farkındalık etkinliklerinin okullarımızda yoğunlaşarak devam edeceğini sözlerine ekledi. Etkinlik sonunda farkındalığı pekiştirmek adına Yeniboğaziçi Belediyesi tarafından çocuklara diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.