Yeniboğaziçi beldesi bizim için herşeydir. Halka hizmet etmek, halkı sevmek ve beldesini sevmekten geçer. Daha güzel yarınlara beraber yürüyelim.

MUSTAFA ZURNACILAR, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı
baskan aday

Belediyemizden çocuklara şenlik

Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yeniboğaziçi Düğün Salonu’nda çocuklar için renkli bir şenlik düzenledi.

Yeniboğaziçi’ne bağlı; Yeniboğaziçi, Mormenekşe, Alaniçi, Akova ve Yıldırım İlkokullarının katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte birbirinden zengin çocuk etkinlikleri, eğlenceler, palyaço, dans gösterileri sergilendi ayrıca kurulan oyun istasyonları ve şişme oyuncak parkurlarında çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar, savaşların olmadığı ve çocukların sadece eğlendiği günler olması dileğinde bulunarak, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Etkinlikte daha sonra Çocuk Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinden oluşan Çocuk Belediyesi sahnede yerini alarak, kendilerine temsili mazbataları takdim edildi. Şenlikte daha sonra çocuklar kendileri için kurulan oyun parkurlarında gönüllerince eğlenme imkanı buldu.