Yeniboğaziçi beldesi bizim için herşeydir. Halka hizmet etmek, halkı sevmek ve beldesini sevmekten geçer. Daha güzel yarınlara beraber yürüyelim.

MUSTAFA ZURNACILAR, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı
baskan aday

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlandı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, Sosyal ve Siyasal hayatta kadının daha aktif bir rol üstlenmesi gerektiği üzerine dikkat çekmek amacıyla en eski meclis üyemiz olan Sultan Karaşahin’e bir günlüğüne Belediye Başkanlığı görevi teslim edildi.


Bu özel günün Belediye Başkanı Sultan Karaşahin, Tüm Emekçi Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayıp, özgürlük, eşitlik ve mutluluk dolu güzel yaşamlar içeren bir dünya diledi.

Bugünün Belediye Başkanı Sultan Karaşahin, beldemizdeki kadın derneği (Akova Kadınlar Derneği, Yıldırım Kadınlar Derneği, Alaniçi Kadınlar Derneği, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği, Mormenekşe Kadınlar Derneği ve Yeniboğaziçi Kadınlar Derneği) başkanları ile “Kadın Sorunları ve Kadın Hakları” başlığı altında bir toplantı düzenledi.

Düzenlenen toplantıda Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar ve Sultan Karaşahin, 1 Mart günü Alaniçi okul müdürlüğünden emekli olan Ayper Akyerli’ye, genelde ülkemize özelde de beldemize eğitim ve kültür konularında vermiş olduğu değerli emekleri için teşekkür edip plaket takdim etti.  Ayrıca tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.